Visit to Karachi

lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
Flere alternativ(er)

Karachi er en av de største byene i Pakistan. Det er den 12. største byen i verden. Karachi er en by som har mange attraksjoner for turister. Karachi er en historisk og kulturell by. Denne byen er kjent for sine parker, museer, kjøpesentre,  kinoer, kulturelle og historiske steder, forskjellige gårdshus, og de viktigste og mest spesielle stedene er det dypblå havet.


Mazar-e-Quaid


Mazar e Qaid er den første modige og ærlige lederen av Pakistan Qaid e Azam Muhammad Ali Jinnah. Dette ble bygget i 1971 og er vakkert konstruert. Mazar e Qaid er det mest besøkte stedet i Karachi. Mazar e Qaid har noen andre graver som Madr e Millat, graven til Fatima Ali Jinnahs søster til Qaid, Liaquat Ali Khan, Sardar Abdur Rab Nishtar og Nurul Amin. Dette er helter fra Pakistan. Turisten kan forestille seg og gjenkjenne kampene og ofrene til de modige lederne og heltene i Pakistan for å oppnå et hjemland for nasjonen.


Mohatta-palace


Mohatta Palace er et museum som ligger i Karachi, et besøkssted designet av Muhammad Komal Hussain i 1927. Dette stedet er et stort palass som dekker et område på 1700 kvadratmeter. Det er vakkert designet med gule og rosa steiner. som gjør palasset mer attraktivt for turister. Etter separasjonen ble palasset gitt til Fatima Jinnah, der hun tilbrakte sine siste leveår i palasset, nå er palasset endret til et museum. Arkitekturarbeidet på palassbygningen er en oppmerksomhetssøkende hos turister.


Clifton Beach


Hvis du leter etter et sted hvor du føler naturen og mye moro og ro, så må du besøke Clifton Beach. En av attraksjonene for turister ligger nær Arabiahavet. Clifton-stranden er et havområde og har mange fritidsaktiviteter som kamelturer, hesteturer, dykking, buggyturer. Mange mennesker drar dit for å nyte tiden med familier og venner og også fange de minneverdige øyeblikkene i kameraene som vakre minner ved det rennende blå vannet.Charna Island


Charna Island er også kjent som Churna Island, og Manjhar Beach. Ligger i Arabiahavet ca 9 km. Charna er også lokalt kjent som Cheerio. Mange mennesker liker å besøke Charna. Vann ved Charna er hovedårsaken som tiltrekker seg turister. Den har mange fritidsaktiviteter som dykking, fridykking, undervannsdykking, undervannsfotografering, fotturer, hurtigbåt. Dette er et svømmested hvor folk drar for å nyte svømming.


Karachi Zoo


Karachi Zoo er den største dyrehagen i Karachi og også den nest største dyrehagen i Pakistan. Denne dyrehagen ble etablert i 1878 før Pakistans uavhengighet og ble kalt "Mahatma Gandhi Garden", etter uavhengighet har den blitt omgjort til et berømt, attraktivt og strålende besøkssted kalt Karachi Zoo eller Zoological Garden. Dyrehagen har noen andre interessante deler også for turister som f.eks

 - Elefanthusetefanthuset

- Naturhistorisk museum

- Reptilhus

- Veterinærsykehuset

- Mughal hage

- Hvite løver

- Kafeer

Husker


Dette er noen indre områder av dyrehagen som er de mest besøkte punktene i dyrehagen av turister. Alle liker å besøke denne dyrehagen med familien sin.


Haleji-sjøen


Haleji Lake er en stor innsjø i Karachi som dekker et område på 6,58 km2. Denne innsjøen er en ferskvannssjø med rent og friskt blått vann. Dette er det mest likte og en av de mest besøkende steder i Karachi for dens naturlig skjønnhet. Du kan se en rekke fugler som flyr og dykker ved innsjøen. Denne utsikten gjør pikniken din morsommere. Denne innsjøen er virkelig et paradis for fugleelskere. Du kan gjøre tiden din spesiell ved å tilbringe tid ved denne innsjøen med familier og venner. Denne innsjøen er det største piknikstedet for enhver turist.


Frere Hall


Frere Hall som ble bygget i 1895 av den britiske kolonitiden. I utgangspunktet fungerte denne bygningen som byens rådhus og er nå omgjort til utstillingssted og bibliotek. Boklesere og utstillingselskere liker å besøke dette stedet. Ulike arrangementer og utstillinger holdes i Frere Hall som også er likt av folket i Pakistan og andre land.

Personlig informasjon (identisk med pass)

Du kan legge til 9 flere deltakere på denne turen

Flere deltakere


Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Reiseforsikring

Sikre din Worldwide travel dag.

Foreta en betaling

Foreta en betaling nå!

  • Trustly Instant Bank Payment
Copyright © 2022 Indus Travel. All Rights Reserved.